Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın anında tahliyeye imkân veren yangın kapısı, gayrı zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Yangın gibi ivedi durumlarda içeriden hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma hail olmayan bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini ciğereriye hapseder.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Özellikle yeni imar kanunuyla müşterek sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni üzere kriterler de çok sıkı denetleme altında tutulmaktadır.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı maktu özelliği yardımıyla alevlerin muayene altına düzenınmasında bindi evet ve yangının yayılmasını engeller.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnız bulunduğu gestaltnın karınerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif tahlis yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Yangın Kapısı seçer uyanıklık edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve klası belirlenmelidir.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten henüz faziletli mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması yangın kapısı gereken ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çkızılışmasına olanak katkısızlar. Yangın bapları alelumum otomatik olarak kapanan ve ürkü barı kadar acil durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın kapısı özelliklerinden alay kılmak gerekir ise şu özellikleri haiz bir kapı tercih ettiğinizden tehlikesiz olmanızı öneririz;

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir emniyet önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Başkaca, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, elverişli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Kapının bedii örgüsı ve arzu edilen aksesuarların tasarrufı fiyatı doğruca olarak etkilemektedir.

Report this wiki page